VnPazina 2019

Naslovnica

Propozicije turnira "Velika nagrada Pazina - Kompakt cup 2014"

P R O P O Z I C I J E Međunarodnog boćarskog turnira parova „VELIKA NAGRADA PAZINA – KOMPAKT CUP" 1 – 3. VIII. 2014.

Članak 1
Otvboreni međunarodni boćarski turnir parova ''VELIKA NAGRADA PAZINA KOMPAKT CUP'', organizira Boćarski savez Grada Pazina.
Članak 2
Turnir je otvorenog tipa i održava se 1-3 08. 2014. godine. Na turniru mogu nastupiti samo dva igrača u sportskoj opremi. Zamjene igrača tijekom turnira nije moguća ni u kojem slučaju.
Članak 3
Turnir se igra u tri kategorije i to u kategoriji kadeta, u kategoriji žena i u kategoriji seniora. Na kadetskom turniru nastupa šesnaest parova, ždrijebom razvrstanih u četiri skupine.
Prva faza seniorskog muškog i ženskog turnira razigravat se po skupinama na boćalištima središnje Istre.
Članak 4
Turnir započinje 1.08.2014.godine u 10,00 sati, razigravanjem po skupinama kadetskoj konkurenciji, dok turnir u ženskoj i muškoj konkurenciji započinje 2.08.2014. godine u 10 sati,. i igra po skupinama na dvije dobivene sa repasažom.
Nakon prvih susreta u grupi s četiri ekipe, u drugom kolu se sastaju pobjednici iz prvog kola međusobno i poraženi međusobno. Repasaž se igra na igralištima 1 i 3. Skupine od po tri ekipe sve susrete igraju na već unaprijed određenoj stazi, a pobjednik iz prvog susreta, ostaje u igralištu i igra sa trećim članom skupine.
Članak 5.
Nakon razigravanja u grupi po uvjetima iz članka 4 ovih propozicija u daljnje natjecanje, iz (ždrijebom određenog broja skupina) ide po jedna ekipa dalje a iz (također ždrijebom određenog broja) skupina po dvije ekipe. Određivanje koja skupina razigrava a koja ne, utvrđuje se 30.07.2014. nakon utvrđivanja broja učesnika, a prije glavnog ždrijebanja. Razigravanje između ždrijebom određenih skupina za plasman u daljnje natjecanje je 2.08.2014. u 16,30.
Članak 6
Po završetku natjecanja po skupinama iz Članka 5, natjecanje se provodi po kup sistemu po unaprijed utvrđenoj shemi na boćalištima: Gradsko boćalište Pazin, Boćarska dvorana Pazin, Lindar i Pazinski Novaki. Eliminacijska susreti na programu su 2.08.2014. sa početkom u 18,30
Članak 7
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (kiša) organizator će, ako nikako nije moguće drugačije turnir organizirati po skraćenom sustavu (eliminacije) natjecanja u raspoloživim natkrivenim igralištima sa novim ždrijebom.
Članak 8
Trajanje susreta ograničeno je vremenski na 1 sat i 15 minuta ili do 13 punata, za kadete, dok je za seniorski turnir vremensko ograničenje 1,30 minuta. Iznimno susreti na seniorskom turniru za 1 i 3. mjesto igraju se na 2 sata ili do 13 punata.
Članak 9
Ukoliko ni jedna od ekipa nije ostvarila 13 punata a ostala je bar i jedna sekunda do kraja, susret se nastavlja obavezno još jednom turom igre regularne igre.
Članak 10
Ukoliko je susret u regularnom vremenu završio izjednačenim rezultatom igra se nastavlja još jednom turom igre sa neponištivim balinom.
Članak 11.
Plasman ekipa od 9 do 16 mjesta utvrđuje se prema ostvarenim puntima od 1/16 finala. Ukoliko su dvije ili više ekipa sa istim punteđom kao dodatni kriterij je ostvareni rezultat ekipa u završnici turnira u odnosu na poražene u 1/16.

Pazin, 5.07.2014.
Organizator: Boćarski savez Grada Pazina

golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher nike tn pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet outlet moose knuckles moose knuckle canada max maillots oil paintings stone island outlet stone island uk stone island outlet stone island supreme outlet supreme outlet online